Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Με επιτυχία η κοπή της πίτας μας (Φώτο)…

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθες 23/01/2014 το σωματείο υπαιθρίων εμπόρων Ελλάδος ο Αγ.Ιωάννης ενώ στην συνέχεια ακολούθησε και η ετήσια τακτική συνέλευση. Στην κοπή πίτας το παρόν έδωσαν...


ο δήμαρχος Νικαίας – Ρεντη Γ.Ιωακειμίδης, ο δήμαρχος Πειραιά Β.Μιχαλολιάκος, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σ.Κασιμάτης,  ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ά Πειραια Π.Μελάς, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ.Χρήστου, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γ.Αρσένης, η Περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά Α.Μαντζιώκα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού και μέλος της περιφερειακής ένωσης δήμων Αττικής Γ.Διάκος, ο αν.Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ Γ.Αναγνωστάκος , ο διευθυντής του υπουργού Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλου, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Ν.Βαφειάδης,   ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Περιφερειακής ένωσης δήμων Ελλάδος Β.Σιώμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικαίας – Ρέντη Δ.Σταματάτος, Ν.Άννινος, Ν.Μονέος.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σ.Καζιάνης, οι προέδροι των  σωματείων ΝΕΜΕΣΗΣ κ.Τσακουτής,Αττική κ.Ι.Κανονίδης,  σωματείο Αιγάλεω κ.Χατζήρης, ο γεν. γραμματέας του σωματείου Λαϊκης αγοράς Ά Πειραιά κ.Γιαννούλης. 


Ευχές απέστειλαν ο αντιπρόεδρος της βουλής Γ.Τραγάκης, ο δήμαρχος Κηφισιάς Ν.Χιωτάκης, και ο π.δήμαρχος Αιγάλεω Δ.Καλογερόπουλος.