Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο χωριό σε Δήμο της νοτίου Αττικής…

Απο το: aftodioikisiola.gr 
Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο χωριό σκέφτονται να δημιουργήσουν σε μεγάλο Δήμο της νοτίου Αττικής. Οι διοργανωτές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Δημοτική αρχή και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις...



Αν τελικά κλείσει το ‘deal’ τότε η καρδιά των Χριστουγέννων στην Αττική θα χτυπά στον συγκεκριμένο Δήμο αφού τα οικονομικά και η κρίση δεν επιτρέπουν στους άλλους Δήμους να διοργανώσουν Χριστουγεννιάτικα χωριά κάτι που σημαίνει πως θα είναι πόλος έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αττική.


Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisiola.gr σε διάφορα σημεία του Χριστουγεννιάτικου χωριού θα υπάρχουν δωρεάν δράσεις για τα παιδιά όπως ζωγραφική, Κουκλοθέατρο, Θέατρο σκιών, και παραστάσεις παιδικών έργων από επαγγελματίες ηθοποιούς ενώ τον τόνο των Χριστουγέννων θα δίνουν οι καλικάντζαροι και τα ξωτικά που θα μοιράζουν δωρεάν γλυκίσματα στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου χωριού.


Ένα μεγάλο ξύλινο σπιτάκι θα είναι τοποθετημένο στην είσοδο του χωριού ειδικά διαμορφωμένο από τον Αϊ Βασίλη που θα κάθετε στον θρόνο του και θα φωτογραφίζονται μαζί του μικροί και μεγάλη.



Επίσης θα υπάρξει και ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι όπου τα ξωτικά θα υποδέχονται τους μικρούς επισκέπτες για να γράψουν το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη.


Γνωστοί ηθοποιοί παιδικών έργων ντυμένοι καλικάντζαροι θα μοιράσουν χιλιάδες σοκολατάκια και μικροδώρα σε όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Δήμου δίνοντας χαρά σε όλα τα παιδιά.


Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα υπάρχει και ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 11 μέτρων το οποίο θα στολιστεί με 10.000 λαμπιόνια ενώ θα τοποθετηθεί και μια μεγάλη φάτνη 10 τ.μ



Τεχνητό χιόνι που θα δίνει το κλίμα των εορτών θα πέφτει κατά διαστήματα σε όλη την διαδρομή που θα κάνουν οι επισκέπτες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.


Η ζαχαρούπολη θα έχει την τιμητική της μιας που οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν τα γλυκά των Χριστουγέννων ενώ μια μικρή αγορά θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να ψωνίσουν και τα δώρα των εορτών.


Τελικά υπάρχουν Δήμοι που δεν κάθονται θεατές στην κρίση και προσπαθούν να δίνουν λύσεις στους Δημότες τους.



Λύσεις χαράς, Διασκέδασης αλλά και οικονομικών αγορών.


Νεότερα μέσα στην εβδομάδα…